Over Firma de Fontijn

 

Vacature bij Firma de Fontijn

GEZOCHT; Zelfstandig opererende tentenbouwer met technisch inzicht

Van bruiloft tot de grootste evenementen/festivals zijn onze fontijntenten graag gezien en het middelpunt van elk evenement/festival. Voor het opbouwen, onderhouden en afbreken van onze fontijntenten zoeken wij een fijne tentenbouwer met technisch inzicht( 25 tot 35 jaar oud). Het werk bestaat uit het opbouwen van de constructie, het aansluiten van de techniek en onderhoud, goed contact met de opdrachtgever. Plezier en jezelf kunnen zijn, zijn de termen die bij ons, het werk en de tenten passen.

Vind je het leuk om komend seizoen met ons te werken, of heb je vragen, laat het dan weten door te bellen en te berichten. Tel: 06-40441216 of edwin@fontijnbar.nl.

 

 

 

 

Wij zijn Firma de Fontijn

Het begon allemaal in 1992, toen Bertil en Erik elkaar ontmoetten op de Parade. Plannen werden gesmeed, afspraken werden gemaakt en voilà: daar was de geboorte van de eerste Fontijnbar. Het zou de eerste van vele mooie projecten zijn en het begin van een vruchtbare samenwerking.

Al snel sloot Manon in 1996 aan. Zij zorgt er al sinds jaar en dag voor dat de hele operatie goed verloopt en dat de bars en bouwwerken terecht komen waar ze moeten zijn. Compagnon Edwin, met wie samen werd gewerkt aan onze duurzame tent La Tramontana, sloot als laatste aan in 2013.

Er werd getrouwd, er kwamen kinderen en er kwamen meer Fontijnbar tenten. Wij zijn elkaars gekozen familie, en dat maakt het werk dat we samen bij Firma de Fontijn doen des te waardevol.

In onze werkplaats te Soest werken we nog iedere dag met veel plezier aan het onderhoud van oude projecten en de opstart van nieuwe uitdagingen, maar genieten we vooral nog enorm van elkaar en wat wij ruim 30 jaar geleden begonnen zijn: Firma de Fontijn.

 

Links

www.la-tramontana.nl
www.oerol.nl
www.parade.nl
www.fringeperth.au
www.firmabrandwacht.nl
www.firmaverslingerd.nl

 

Heb je vragen of wil je je laten adviseren?
Bel 033 – 475 79 61 of ga naar de contactpagina