Over Firma de Fontijn

 

 

Wij zijn Firma de Fontijn

Het begon allemaal in 1992, toen Bertil en Erik elkaar ontmoetten op de Parade. Plannen werden gesmeed, afspraken werden gemaakt en voilà: daar was de geboorte van de eerste Fontijnbar. Het zou de eerste van vele mooie projecten zijn en het begin van een vruchtbare samenwerking.

Al snel sloot Manon in 1996 aan. Zij zorgt er al sinds jaar en dag voor dat de hele operatie goed verloopt en dat de bars en bouwwerken terecht komen waar ze moeten zijn. Compagnon Edwin, met wie samen werd gewerkt aan onze duurzame tent La Tramontana, sloot als laatste aan in 2013.

Er werd getrouwd, er kwamen kinderen en er kwamen meer Fontijnbar tenten. Wij zijn elkaars gekozen familie, en dat maakt het werk dat we samen bij Firma de Fontijn doen des te waardevol.

In onze werkplaats te Soest werken we nog iedere dag met veel plezier aan het onderhoud van oude projecten en de opstart van nieuwe uitdagingen, maar genieten we vooral nog enorm van elkaar en wat wij ruim 25 jaar geleden begonnen zijn: Firma de Fontijn.

 

Links

www.la-tramontana.nl
www.oerol.nl
www.parade.nl
www.fringeperth.au
www.firmabrandwacht.nl
www.firmaverslingerd.nl

 

Heb je vragen of wil je je laten adviseren?
Bel 033 – 475 79 61 of ga naar de contactpagina